H O U S Ξ P A R T Y

“Weer een zomer zonder die heerlijke buiten feesten”? Ik dacht het niet!

Nu het uitgaansleven wederom op zijn gat is komen te liggen zal er meer en meer op kleinere schaal en in besloten kringen gefeest worden.

Organiseer jij een feestje of heb je regelmatig borrels met vrienden waar je iets extra aan toe wil voegen? Wil je uit je dak gaan of lekker relaxed kunnen chillen/spacen met heerlijke house en techno klanken?

Met dit concept bied je je gasten altijd een unieke “HOUSE” muzikale ervaring op jou feest. Of het nu gaat om een woonkamer, tuin, garage, boot of camping en ben je misschien maar met een klein select groepje mensen? Samen maken we er zeker een succes van!

Prik een datum, nodig je vrienden uit en verzeker jezelf van “DIKKE HOUSE BEATS” op jou private party.

Scan de QR code of gebruik de WhatsApp button om direct contact op te nemen of plaats je reservering hieronder.